Honden en Katten trimsalon Vijfhuizen voor een diervriendelijke en vakkundige behandeling van alle honden rassen, en katten. gediplomeerd en gespecialiseerd in vele honden rassen en katten.

 

 

Trimsalon vijfhuizen is tijdelijke gesloten.
voor meer informatie of om een afspraak te maken 
 kan u bellen, whatsappen of smsen naar 
06-37136671.
Op het moment kan u terecht bij Trimsalon Lisa te Hoofddorp
www.trimsalonlisa.com

 

 


Ik ben gespecialiseerd in de behandeling van Katten, en vele Honden rassen. voor een diervriendelijke en vakkundige behandeling van katten en vele honden rassen .het trimmen doe ik voor mijn plezier en op een kleinschalige manier waardoor ik al snel volgeboekt ben.

Daarnaast beschik ik over veel  ervaring, Diploma’s en vele Specialisatie's.
Bij mij in de trimsalon is uw dier in goede en ervaren handen.
De Trimsalon beschikt over alle moderne middelen.
Parkeren is gratis en op ons eigen terrein vlak voor de deur.
 
Ik werk  alleen maar na telefonische afspraak.
En ben  geopend van Maandag t/m Vrijdag van 09.00 tot 20.00 uur 

of weekend van 09:00 tot 17;00 uur
Voor een afspraak kunt u bellen/whatsappen naar.

  06-37136671
 
Waarom naar de trimsalon?

Voor bijna iedere hond /kat  is een regelmatig bezoek aan de trimsalon noodzakelijk. Dagelijkse vacht verzorging is voor sommige vachttypes genoeg, maar lang niet voor allemaal. Sommige vachttypes hebben zo nu en dan ‘groot onderhoud’ nodig, het zogenaamde trimmen. Trimmen is de verzamelnaam voor de verschillende vacht behandel methoden en –technieken, zoals plukken, scheren, knippen, borstelen, ontklitten en ontwollen. Tegenwoordig zijn er veel langharige rassen. Als deze niet worden onderhouden, komt de vacht vol te zitten met dood haar en gaat het klitten. Met als gevolg dat de huid niet meer kan ademen en de hond  / kat ontzettende jeuk krijgt onder de klitten. Hij gaat krabben en bijten, waardoor de huid beschadigd raakt, met alle gevolgen van dien. Ook kruisingen en kortharige honden kunnen verschrikkelijk verharen. Met een goede trimbeurt kan al het losse en dode haar echter worden verwijderd. Denk overigens niet dat trimmen onnatuurlijk is, er komen gewoonweg geen honden /langharige katten in de natuur voor.

Hoe vaak moet mijn hond worden getrimd?

De frequentie van het trimmen is afhankelijk van de vachtsoort en kan per hond /kat ook nog eens erg verschillen. Vraag daarom altijd advies aan ons. Wij kunnen u precies vertellen met welke regelmaat uw hond /kat  een trimbeurt nodig heeft. Ook kunnen we rekening houden met uw wensen, wat het beste bij u, en vooral bij uw dier past. Het welzijn van uw huisdier staat hierbij voorop.

Om u toch een indicatie te geven:
• Poedel- en langharige vachten    4-8 keer per jaar
• Ruwharige vachten    2-4 keer per jaar
• Spaniël vachten    4-6 keer per jaar
• Honden met veel onder wol    2-4 keer per jaar
• Kortharige honden    2-4 keer per jaar
• Katten    na overleg met ons

Voordat uw huisdier onder behandeling gaat in de trimsalon, wordt er eerst een analyse gemaakt van de huid en vacht van uw hond. Alle producten worden hier vervolgens op aangepast.De vacht van honden en katten is een barrière tegen agressieve invloeden van buitenaf, onder meer UV-stralen, en water en hij beschermt tegen temperatuurschommelingen. Bovendien is de vacht de afspiegeling van de gezondheidstoestand van het huisdier.

Een gezonde hond of kat behoort een gladde, glanzende en aaneengesloten vacht te hebben. Toch komt het vaak voor dat honden of katten last hebben van een “openstaande” vacht, jeuk, of van een afwijkende geur van de vacht. Soms zelfs hebben honden en katten kale plekken in de vacht.
Mocht uw huisdier vachtproblemen hebben dan kunnen we gezamenlijk naar een oplossing zoeken. U wilt toch ook dat uw huisdier goed in zijn vel zit!

  • piepklein    :   € 35,-
  • klein         :   € 40,-
  • middel      :   € 45,-
  • groot        :   € 50,-
  • groter       :   € 60,-

 
De prijzen zijn een indicatie.
Omdat ieder dier, iedere vacht, vachtconditie gedrag van de hond, en ook de eisen van de eigenaar verschillend zijn.
Daarom wordt de prijs pas echt bepaald in de Trimsalon waar wij de hond en
vacht kunnen zien.
En ook de wensen van de eigenaar bekend kunnen worden gemaakt,
Welk model en behandeling gewenst is.
Na uitvoerig overleg gaan wij de hond trimmen.

 

6870